De infant mental health (IMH) praktijk van Hetty Jonker is met ingang van 01 01 2022 gesloten. Er kunnen geen aanmeldingen van babies en jonge kinderen meer worden gedaan. Wel is er nog mogelijkheid voor volwassenentherapie, zie de homepage voor meer informatie.

 

Luisteren naar de betekenis van gedrag en naar de ervaringen van ouders en kinderen is de basis van mijn werk. Spelen, kijken naar non-verbale interactie, praten en vertellen van verhalen hoort daarbij.

Na een loopbaan in de kinderpsychiatrie speel en werk en schrijf ik vanuit mijn eigen praktijk. Lichamelijke klachten en psychische of relatieproblemen zijn vaak een reden om naar mij toe te komen voor hulp.

Bij chronische ziekte in het gezin -bij volwassene of kind- bied ik als psychotherapeut en Infant Mental Health specialist behandeling aan jonge kinderen en hun ouders. Het kan gaan om zorgen over de ontwikkeling van baby of peuter of om spanningen in de relatie of in het hele gezin. Ouder-kind behandeling is een van de behandelopties.

Er is tevens de mogelijkheid om als volwassene een individueel traject van maximaal 16 sessies aan te gaan bij angst of depressieve klachten.

Nultotzespsychotherapie_HMJonker_rond-02
figuren_NultotZesPsychotherapie2a